Reitti

Mitä eroa on tämän vuoden reiteissä?

Silver luokkaan voi osallistua, vaikka ei omaisi lainkaan varsinaista Hard Enduro kokemusta. Silver luokan reitti on pääosin sama kuin Gold luokan reitti mutta kaikkein haastavimmat kohdat radasta on poistettu Silver luokalta. Lisäksi viime vuonna ajettu hakkuu aukea on nyt poistettu Silver luokan reitistä. Myös kaikki esteet on tänä vuonna suunniteltu siten että ne ovat mahdollisimman turvallisia ja jokainen kuljettaja pystyy esteet ylittämään, taitotaso ratkaisee miten nopeasti.

Silver reitti tarjoaa sopivasti teknisiä haasteita Enduro kokemuksen omaavalle kuljettajalle, joka haluaa kehittyä lajin parissa ja haastaa itsensä turvallisella ja hauskalla tavalla. Silver luokan reitti on edelleen Hard Enduro-reitti joten puhdas nopeuskilpailu ei ole kyseessä.

Jokaisen, joka vähänkään miettii uskaltaako lähteä mukaan kannattaa ilmoittautua mukaan vuoden parhaaseen Enduro kokemukseen. Lähde haastamaan itsesi, haasta mukaan kaverisi ja lähde nauttimaan ajamisesta reitillä ja maisemissa, joihin ei muuten pääse.

Gold luokan reitti on hieman vaativampi kuin edellisinä vuosina, reitille on lisätty uusia ennen ajamattomia kohtia ja joihinkin kohtiin on tehty muutoksia, jotka tekevät reitistä teknisesti haastavamman. Jos olet aikaisemmin osallistunut Sisuun ja olet osallistumassa myös tänä vuonna, on Gold luokka sinun valintasi.


Jos olet osallistumassa ensimmäistä kertaa ja sinulla on pitkä enduro ura, olet A- tai B-luokan kuljettaja tai olet harrastanut Hard Enduroa tai Trialia, Gold luokka on sinulle hyvä valinta. Tässä kilpailussa voitto ei ole se tärkein asia, tärkeintä on haastaa itsensä, nauttia ajamisesta paikoissa joihin ei muuten pääse. Ja toki voittaa omat ajokaverinsa.
Ilmoittaudu mukaan ja haasta ajokaverit vuoden parhaassa kilpailussa.

Kuvassa suuntaa antava GOLD luokan reitti. Tarkemmat reitit julkaistaan viimeistään kilpailua edeltävänä torstaina.